Снимка Булфото, архивМоторен трион, още един инструмент и два велосипеда са

...
Снимка Булфото, архивМоторен трион, още един инструмент и два велосипеда са
Коментари Харесай

Моторен трион и велосипеди изчезнаха от частни имоти, задържаха извършителите

Снимка Булфото, списък

Моторен трион, още един инструмент и два велосипеда са изчезнали през последните дни на август от четири самостоятелни между тях частни парцела. Извършителите са арестувани.

Сигнал за кражба от частен парцел, намиращ се в землището на с. Константиново е получен на 28.08. т.г. Неизвестно лице е направило кражбата на моторен трион. След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинители на действието са четирима мъже от Варна на възраст 18 година, 19 година, 24 година и 32 година, известни на органите на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителите са арестувани за период до 24 часа.

 Разкрит е причинителят на кражба на велосипед от частен двор във Варна, стана ясно още от бюлетина на полицията. 
 На 24.08. т.г., е получен сигнал за кражба от двора на частен дом, намиращ се в гр. Варна. След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е 18-годишен мъж от Варна, прочут на органите на реда. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

На 28.08. т.г., към 04:30 часа, директно след кражба на велосипед, е арестуван 34-годишен мъж от с. Добротица, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

На 28.08. т.г., е получен сигнал за кражба от сервизно помещение, намиращо се в жилищна постройка във Варна. Неизвестно лице е направило кражбата на инструмент от помещението. След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е 57-годишен мъж от с. Аврен, прочут на органите на реда и осъждан. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР